Verkoop auto's & occasions Terneuzen

In onze showroom staan natuurlijk de nieuwste modellen te schitteren, maar ook treft u hier een groot aantal van onze scherp geprijsde occasions aan. Wij begrijpen dat u niet zomaar ''even'' een auto koopt en nemen daarom graag uitgebeid de tijd voor u. We proberen u zo compleet mogelijk te informeren zodat u zeker een juiste beslissing kunt maken.

Nieuwe auto's worden natuurlijk altijd geleverd met fabrieksgarantie. Maar ook onze gebruikte auto's leveren wij standaard met garantie. De auto's die wij aanbieden zijn allemaal geheel rijklaar inclusief garantie. Dus geen verborgen bijkomende kosten!

Niet alleen de verkoop van nieuwe en (jong)gebruikte auto's vindt in onze showroom plaats. Ook kunnen wij u perfect van dienst zijn met zaken die bij de aankoop van een auto komen kijken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij de auto die u zoekt niet hebben staan op dit moment. Geen probleem! Wij gaan graag op zoek naar de auto die bij u past.

Kom daarom eens langs in onze showroom zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken Of maak online een afspraak!

Hyundai Business Editions:

Speciaal voor zakelijk rijders heeft Hyundai de Hyundai Business Editions. Ze zijn standaard voorzien van extra’s die vooral de leaserijder zullen aanspreken, bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Doordat bij de Business Editions de fleetkorting al is verwerkt in de consumentenprijs, betaalt de berijder minder bijtelling.

Graag tot ziens in onze showroom! 

PERSONENAUTOS
10_Hyundai 20 Afspraak Maken ? 30 Werkplaats afspraak
BEDRIJFSWAGENS
Hyundai Heavy Industries Europe Palfinger