Auto van de zaak

Een auto uitkiezen op kosten van uw werkgever is natuurlijk zoiezo al een feest. Komt u bij ons in de showroom proberen we het nog leuker voor u te maken. Een aantal auto's die wij zakelijk verkopen rijdt u maandelijks nog goedkoper door het groene energielabel en lagere bijtelling. Wij kunnen u op dit moment auto's leveren waar u privé slechts 14% bijtelling voor betaald. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat het maandelijks bedrag aan bijtelling nog lager wordt door de aanschaf van accessoires achteraf!

Bijtelling

Voor het privé gebruik van een auto van de zaak moet een bijtelling worden betaald. De bijtelling is het voordeel dat de berijder heeft van het privégebruik van de auto van de werkgever. Deze fiscale bijtelling vindt elke maand plaats en wordt berekend over de fiscale waarde van de auto. Afhankelijk van de uitstoot van de auto wordt de hoogte van de bijtelling bepaald. Dit kan, afhankelijk van de uitstoot van de auto, 14%, 20% of 25% zijn. Dit heeft gevolgen voor uw het netto maandinkomen. Accessoires achteraf kunnen het bedrag waarover bijtelling wordt berekend lager houden. Door bijvoorbeeld een trekhaak achteraf te monteren betaald u over deze optie geen bijtelling.

Accesoires achteraf

Over de opties die af-fabriek besteld worden dient BPM betaald te worden. Over de prijs van deze optie betaald u maandelijks de bijtelling. Hoe meer optie's, hoe duurder de auto, hoe meer bijtelling. Uw netto maandinkomen zal hierdoor negatief beïnvloed worden.

Omdat de auto's duurder en duurder worden is het verstandig om accessoires achteraf te laten monteren indien een nieuwe zakelijke auto wordt besteld.

Door accessoires achteraf te laten monteren hoeft hierover maandelijks geen bijtelling betaald te worden. In plaats van een leaseauto in een dure uitvoering met extra af-fabriek opties te bestellen is het interessanter om een vergelijkbare auto samen te stellen op basis van een goedkopere uitvoering en achteraf accessoires te monteren. Op deze wijze kunt u een zeer complete auto rijden terwijl de maandelijkse kosten aan bijtelling ook lager zijn.

Ook hiervoor nodigen wij u graag uit om alle mogelijkheden toe te lichten.
 

PERSONENAUTOS
10_Hyundai 20 Afspraak Maken ? 30 Werkplaats afspraak
BEDRIJFSWAGENS
Hyundai Heavy Industries Europe Palfinger