Hyundai Garage Verbrugge

Garage Verbrugge is de Hyundai Service Dealer voor Zeeuws-Vlaanderen. Met een fraaie, ruime showroom, centraal in Terneuzen, is dit het ideale startpunt voor de aanschaf van een personenwagen. Met meer dan 50 jaar ervaring als autodealer bieden we u de voordelen van up-to-date kennis van een breed merkenpakket en veel ervaring en knowhow van met name Hyundai.

Hyundai

Het Koreaanse Hyundai is momenteel de op drie na grootste autofabrikant ter wereld. Het automerk wil zich onderscheiden door niet alleen kwalitatief uitstekende producten te bouwen, maar ook met auto’s die wat betreft comfort, gebruiksgemak en vormgeving een nieuwe standaard stellen. Naast oog voor kwaliteit en design heeft Hyundai bovendien veel aandacht voor het milieu. De Hyundai-motoren worden niet alleen steeds krachtiger, maar ook zuiniger en schoner.

Onze verkoopadviseurs Dimitri Dagevos en Lizzy de Kesel vertellen u er graag alles over. U kunt Dimitri bereiken via telefoon: 0115 – 68 12 58 en Lizzy via telefoon: 0115 - 68 12 57 of email: vga.sales@verbrugge.nl.

 
600_dimitri.jpgDimitri Dagevos

Werkplaats

In onze moderne werkplaats kunt u met alle merken auto’s terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, APK keuring en reparaties.

Dankzij de moderne uitleesapparatuur kunnen we vrijwel alle storingen uitlezen en oplossen.

 

600_nigel.jpg

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid