Nieuws

IONIQ 6 First Edition binnen twee dagen uitverkocht De belangstelling voor de IONIQ 6 First Edition is groot. Zo groot dat alle 250 voor Nederland beschikbare exemplaren inmiddels zijn gereserveerd. De IONIQ 6 First Edition was sinds 9 november online te reserveren via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai.
15 Nov, 2022 lees meer
Eerste rijtest Hyundai IONIQ 6 in Zuid-Korea Het AD had het genoegen om als een van de allereersten in de IONIQ 6 te mogen rijden. Nog wel in Korea, daar waar ook het elektrische broertje van de IONIQ 6 – de IONIQ 5 – zijn roots heeft. Hoe bevalt de IONIQ 6? Rijdt hij net zo lichtvoetig als zijn aerodynamische uiterlijk doet vermoeden? En is hij daarmee opgewassen tegen de concurrenten in zijn klasse? Lees snel verder onder de foto.
7 Oct, 2022 lees meer
IONIQ 6 is een aerodynamisch juweeltje en komt tot wel 614 km ver op een volle accu Natuurlijk hebben de designers van de IONIQ 6 hun uiterste best gedaan om er een zo mooi mogelijke auto van te maken, maar wat ze vooral voor ogen hadden was een auto die zo ver mogelijk zou komen op een volle accu. Dat is gelukt, want behalve heerlijke looks heeft de IONIQ 6 ook een fantastisch rijbereik, namelijk 614 kilometer*. Dat is officieel vastgesteld aan de hand van de meetcyclus WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure).
5 Oct, 2022 lees meer
SEVEN is Best of the Best bij Red Dot Design Awards 2022 De IONIQ 5 is een doorslaand succes, de onlangs gepresenteerde IONIQ 6 oogst wereldwijd bewondering en als de schijn niet bedriegt gaat straks ook de IONIQ 7 hoge ogen gooien. SEVEN, het studiemodel waarop de IONIQ 7 zal worden gebaseerd, ziet er namelijk zeer indrukwekkend uit. Zo indrukwekkend dat hij bij de uitreiking van de Red Dot Design Awards 2022 werd beloond met de titel Best of the Best. Dat belooft wat!
4 Oct, 2022 lees meer
SUV of personenbus – waar kies jij voor? Als je 7 personen moet vervoeren en er ook nog comfortabel bij wilt zitten, waar kies je dan voor? Een SUV of een personenbus? Daar was AutoWeek ook wel benieuwd naar en dus bracht het automagazine de luxe SUV Hyundai SANTA FE en de personenbus Volkswagen Multivan bij elkaar voor een Dubbeltest. Hoe dat afliep? Je leest het onder de foto.
9 Sep, 2022 lees meer
Hyundai en Van Gogh Museum organiseren derde Connection Day voor ouderen Hyundai en het Van Gogh Museum zetten zich als partners in mobility in voor een toegankelijk museum. Ouderen ontvangen in de maanden juli en augustus meestal minder bezoek door de vakanties van hun naasten en ook het verenigingsleven waaraan ze deelnemen ligt in de zomer tijdelijk stil. Daarom organiseerden Hyundai en het Van Gogh Museum op 25 juli voor de derde keer de Hyundai x Van Gogh Connection Day. Op deze speciale dag worden ouderen, voor wie het lastig is om zelfstandig kunst te beleven, in verbinding gebracht met het werk en leven van Vincent van Gogh.
27 Jul, 2022 lees meer

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid