Nieuws

SUV of personenbus – waar kies jij voor? Als je 7 personen moet vervoeren en er ook nog comfortabel bij wilt zitten, waar kies je dan voor? Een SUV of een personenbus? Daar was AutoWeek ook wel benieuwd naar en dus bracht het automagazine de luxe SUV Hyundai SANTA FE en de personenbus Volkswagen Multivan bij elkaar voor een Dubbeltest. Hoe dat afliep? Je leest het onder de foto.
9 Sep, 2022 lees meer
Hyundai en Van Gogh Museum organiseren derde Connection Day voor ouderen Hyundai en het Van Gogh Museum zetten zich als partners in mobility in voor een toegankelijk museum. Ouderen ontvangen in de maanden juli en augustus meestal minder bezoek door de vakanties van hun naasten en ook het verenigingsleven waaraan ze deelnemen ligt in de zomer tijdelijk stil. Daarom organiseerden Hyundai en het Van Gogh Museum op 25 juli voor de derde keer de Hyundai x Van Gogh Connection Day. Op deze speciale dag worden ouderen, voor wie het lastig is om zelfstandig kunst te beleven, in verbinding gebracht met het werk en leven van Vincent van Gogh.
27 Jul, 2022 lees meer
HYUNDAI N VISION 74: ELEKTRISCHE RETROCOUPÉ MET BRANDSTOFCEL Hyundais N-divisie combineert het verleden op zeer bijzondere wijze met het heden. Tijdens N-Day heeft het namelijk niet alleen de RN22e gepresenteerd, maar ook deze met retrodesign overladen maar hypermoderne N Vision 74. De Hyundai N Vision 74 is een elektrische coupé met een brandstofcel aan boord!
15 Jul, 2022 lees meer
HYUNDAI RN22E: SPECTACULAIRE IONIQ 6 N MET 585 PK Hyundais N-divisie bewijst dat de elekrotechniek die Hyundai in de Ioniq 5 en Ioniq 6 heeft gestopt, ook uitstekend is te combineren met sportiviteit. Hyundais sportafdeling slaat tijdens het N-Day-evenement iedereen die daaraan nog twijfelde virtueel om de oren door er twee heftige studiemodellen te presenteren. Dit is de meest concrete: de RN22e.
15 Jul, 2022 lees meer
IN DETAIL: HYUNDAI IONIQ 6 100 KILOMETER VERDER DAN IONIQ 5 De supergestroomlijnde Hyundai Ioniq 6 kennen we al sinds 28 juni, maar toen ging het nog om een zogenaamde preview. De specificaties ontbraken nog, maar daarin komt vandaag verandering. De Ioniq 6 blijkt even zuinig als de oorspronkelijke Ioniq en komt op dezelfde lading stroom veel verder dan een Ioniq 5.
14 Jul, 2022 lees meer
IVECO SLUIT DEAL MET HYUNDAI VOOR WATERSTOFBUSSEN Hyundai gaat brandstofcellen leveren aan vrachtwagen- en bussenbouwer Iveco voor in de waterstofbussen van dat merk. De deal heeft specifiek betrekking op Europa.
13 Jul, 2022 lees meer

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid