Nieuws

Stijlvolle hatchback: de Hyundai i30 5-deurs De Hyundai i30 5-deurs is een stijlvolle hatchback, een auto met een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met de talloze slimme veiligheidsvoorzieningen maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.
4 apr, 2019 lees meer
Deze elektrische auto verkoopt het best in Nederland Benieuwd naar de populairste elektrische auto van Nederland? Dat is de Hyundai KONA Electric. Van de compacte SUV werden er in februari 2019 maar liefst 859 geregistreerd.
4 apr, 2019 lees meer
Nederland krijgt er snel waterstoftankstations bij Zonder waterstoftankstations geen waterstofauto’s. Gelukkig wordt er flink vaart gezet achter de uitbreiding van het aantal vulpunten. Nederland telt momenteel vier waterstoftankstations en op zeer korte termijn komen daar nog eens minimaal elf vestigingen bij. Goed nieuws dus voor wie een waterstofauto Hyundai NEXO overweegt.
4 apr, 2019 lees meer
Hyundai Private Lease is privé leasen zonder gedoe Private Lease is enorm populair in Nederland. Maar waar kun je nu het best terecht voor het privé leasen van een nieuwe auto? Is een lage leaseprijs automatisch ook de beste deal, of misschien wel te mooi om waar te zijn? Bij Hyundai slaan we twee vliegen in een klap: Hyundai biedt private lease aan voor een pakkende prijs en zonder gedoe.
4 apr, 2019 lees meer