Nieuws

Wat vinden echte IONIQ-rijders van hun elektrische auto? Vroeg of laat rijden we allemaal elektrisch. Of dat nu in een volledig elektrische auto, een hybride, een plug-in hybride of een waterstofauto is. Maar welke moet je hebben? Nou, wat dacht je van de IONIQ Electric? 100 % elektrisch, ruim 200 km rijden op een volle accu, 4 % bijtelling voor zakelijk rijders en ook nog eens heel snel leverbaar. Klinkt goed, maar hoe bevalt hij in de praktijk? Wat vinden echte IONIQ-rijders eigenlijk van hun elektrische auto? Check deze reviews:
18 Jun, 2020 lees meer
Studie: elektrische auto’s zijn écht veel groener dan benzine- en dieselauto’s Dat elektrische auto’s groen zijn, wisten we natuurlijk al. Maar hoe groen is nu eigenlijk groen? Om daar achter te komen deed de Europese milieuorganisatie Transport & Environment (T&E) uitgebreid onderzoek. Wat blijkt: een nieuwe elektrische auto stoot gedurende zijn leven drie keer minder CO2 uit dan een vergelijkbare benzine- of dieselversie. Dit schrijft De Volkskrant over de studie.
18 Jun, 2020 lees meer
In vogelvlucht: 30 jaar elektrisch rijden bij Hyundai Hyundai is een van de toonaangevendste autofabrikanten op het gebied van milieuvriendelijk rijden. En dat is niet toevallig. Al sinds 1990 focust Hyundai zich op elektrificatie van zijn gamma. Dat begon met de lancering in 1991 van de Sonata Electric Vehicle, een volledig elektrische concept car die op een volle accu 70 kilometer ver kwam en een topsnelheid had van 60 km/u. Nu, 30 jaar later, is Hyundai het enige automerk ter wereld dat keuze biedt uit alle denkbare (elektrische) aandrijflijnen. Een groene revolutie in vogelvlucht.
18 Jun, 2020 lees meer

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid