Nieuws

Wat vinden echte IONIQ-rijders van hun elektrische auto? Vroeg of laat rijden we allemaal elektrisch. Of dat nu in een volledig elektrische auto, een hybride, een plug-in hybride of een waterstofauto is. Maar welke moet je hebben? Nou, wat dacht je van de IONIQ Electric? 100 % elektrisch, ruim 200 km rijden op een volle accu, 4 % bijtelling voor zakelijk rijders en ook nog eens heel snel leverbaar. Klinkt goed, maar hoe bevalt hij in de praktijk? Wat vinden echte IONIQ-rijders eigenlijk van hun elektrische auto? Check deze reviews:
16 jul, 2019 lees meer
Elektrisch rijden begint bij Hyundai Elektrisch rijden begint bij Hyundai. We zijn het enige automerk ter wereld dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft ’m. Nu en in de toekomst! Hyundai maakt er geen geheim van de groenste autofabrikant ter wereld te willen worden. Daarom lanceren wij de komende jaren nog veel meer groene modellen. Wordt jouw volgende auto ook een elektrische Hyundai?
16 jul, 2019 lees meer
Nieuwe motor: minder schadelijke stoffen, betere prestaties Hyundai is altijd op zoek naar manieren om de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen en de wereld een beetje groener te maken. Zo lopen we voorop met de ontwikkeling en productie van elektrische – EV, HEV, PHEV en waterstof – modellen, maar doen we er ook alles aan onze verbrandingsmotoren nog schoner en zuiniger te maken. Bijvoorbeeld door ’s werelds eerste motor met continu variabele klepbediening te ontwikkelen.
16 jul, 2019 lees meer
Tucson nu ook in sportieve N Line-uitvoering én als zuinige mild-hybrid De Hyundai Tucson is al jaren een van de populairste SUV’s van Europa. En dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom voorzien we de Tucson van een geheel nieuwe outfit; vanaf nu is hij verkrijgbaar in een sportieve N Line-uitvoering én als zuinige mild-hybrid.
16 jul, 2019 lees meer
Stijlvolle hatchback: de Hyundai i30 5-deurs De Hyundai i30 5-deurs is een stijlvolle hatchback, een auto met een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met de talloze slimme veiligheidsvoorzieningen maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.
4 apr, 2019 lees meer
Hyundai Private Lease is privé leasen zonder gedoe Private Lease is enorm populair in Nederland. Maar waar kun je nu het best terecht voor het privé leasen van een nieuwe auto? Is een lage leaseprijs automatisch ook de beste deal, of misschien wel te mooi om waar te zijn? Bij Hyundai slaan we twee vliegen in een klap: Hyundai biedt private lease aan voor een pakkende prijs en zonder gedoe.
4 apr, 2019 lees meer

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid