Truckservice bij Garage Verbrugge

Garage Verbrugge is als MAN servicepunt buitengewoon veelzijdig. Op het gebied van vrachtwagens en intern transport is onze dienstverlening breed. Zo kunt u bij ons terecht voor keuringen, onderhoud en reparaties aan MAN vrachtwagens en overige merken. In onze goed geoutilleerde werkplaats wordt uw MAN truck onderhouden door MAN-experts. Natuurlijk werken zij met originele MAN-onderdelen. Met preventief onderhoud realiseert u maximale inzetbaarheid van uw bedrijfsvoertuig. Overigens, ook voor de aanschaf van een nieuwe MAN truck bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Traileronderhoud en bandenservice

In onze werkplaats verrichten we alle voorkomende reparaties en het totale onderhoud van alle merken en typen trailers en aanhangwagens. Ook bieden we 24/7 bandenservice voor vrachtwagens. We doen zaken met de grootste bandenleveranciers en kunnen elke gewenste truckband leveren. 

Telefoonnummer werkplaats: 0115 - 681 222 (Bas Jonkheijm)

Telefoonnummer bandenservice: 0115 - 681 260 (Ronny Ekkebus)

 

Heftrucks en laadschoppen

Garage Verbrugge is ook dealer van Hyundai heftrucks. Ook bemiddelen wij in het brede pakket aan Hyundai producten. Reparaties voeren we uit in onze eigen werkplaats of, als dat niet mogelijk is, bij u op locatie. Kopen, leasen of huren; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Temmerman, telefoon 0115-68 12 00 of e-mail: info@garageverbrugge.nl.

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid